Podizanje balona početkom oktobra

imageSezona  kupanja na otvorenom bazenu u Petnici biće završena polovinom septembra, a u prvim danima oktobra očekuje se i ponovno podizanje balona.  U UFK „Valis“ najavljuju izmenu radnog vremena u zimskom periodu.

Letnja sezona u Petnici biće završena 11. septembra. „To je uobičajeno vreme za zatvaranje letnje sezone. Onda krećemo sa sredivanjem i pripremama za postavljanje balona. Očekujemo da to bude već trećeg ili četvrtog oktobra i biće potrebno dva dana da napunimo bazen tako da se može reći da ćemo  već od polovine oktobra imati balon u funkciji“,najavljuje direktor „Valisa“ Aleksandar Mijailović.
Prve dane septembra u najvećoj meri na bazenima će iskoristiti valjevski školarci koji u programima imaju sportski dan u Petnici.“Balon je imao svoih nedostataka, ali sada je to sve sredjeno i   očekujemo i veću posetu. Potrebno je vreme da se gradjani naviknu na kupanje u zimskom periodu , jednostavno nije postojala ni takva navika. Očekujemo veću posetu , a najverovatnije doći će do izmene termina za kupanje i vrlo je moguće da će ta satnica biti podeljena na prepodnevne i poslepodnevne termine“, kaže Mijailović.
Odluku o radnom vremenu doneće Upravni odbor Ustanove , a javnost će biti naknadno obaveštena.

S.V.        

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.