Odbojka popularna u Valjevu

imageOko 300 mladih uzelo je učešće u već tradicionalnoj manifestaciji “odbojka na ulici” koja je održana ovog vikenda u Valjevu

U nameri popularisanja odbojke u Valjevu pre nekoliko godina održana je prva manifestacija “Odbojka na ulici”. Već u realizaciji prve manifestacije bilo je primetno da odbojka nije zaboravljen sport u Valjevu , što je bila potvrda da u ovaj sport treba takodje ulagati , a mladima što više približiti bavljenje ovim sportom.
Ovog vikenda oko 300 učensika igralo je odbojku u Kardjordjevoj ulici koja je bila zatvorena za saobraćaj , a kolovoz je bio pretvoren u odbojkaške terene.

image Ova manifestacija pobudila je pažnju ne samo velikog broja učesnika već I gledalaca pa je sam centar grada ličio na pravu sportsku arenu.
Pored mladih koji se aktivno bave odbojkom u nekom od valjevskih klubova učestvovali su I rekreativci , ali I oni koji su odbojku nekada trenirali.
Organizatori su  bili odbojkaški klubovi: MOK VA-014 GORENJE, ŽOK VALJEVO, ŽOK SRBIJANKA 014 uz pomoć Grada Valjeva, sponzora i prijatelja odbojke.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.