Kiša još danas

      Нема коментара на Kiša još danas

imageU Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom.Samo juče do podneva u odnosu na druge gradove Srbije u Valjevu je po podacima RHMZ palo najviše kiše.

U Valjevu je juče do podneva palo 37 mm kiša i time je Valjevo postalo grad sa najvećom količinom padavina u jučćerašnjem danu . Kiša je padala i sinoć , ali i u toku noći pa i ovog jutra.
Utorak će biti umereno i potpuno oblačno i još hladnije, mestimično sa kišom. Pre podne na severu, posle podne na zapadu a do kraja dana i u ostalim krajevima prestanak padavina. Vetar umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 16°S, najviša od 15 do 20°S.

Što se tiče srede, očekuje se da će ujutru u nižim predelima vreme biti mestimično sa maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana umereno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, u Timočkoj Krajini povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 7 do 12°S, najviša od 17 do 22°S.

U četvrtak očekuje nas u jutranjim satima mestimično sa maglom ili niskom oblačnočću. Tokom dana umereno oblačno. Vetar slab i umeren, u Timočkoj Krajini povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 10°S, najviša od 16 do 21°S.

U petak će biti malo do umereno oblačno i malo toplije. Vetar slab, severnih pravaca. Jutarnja
temperatura od 5 do 10°S, najviša dnevna od 18 do 22°S.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.