Isključenja neredovnih platiša

imageNakon poslatih upozorenja JKP ,,Vodovod“ krenuće sa  isključenjem sa vodovodne mreže svih korisnika koji imaju dug za vodu veći od 10 000 dinara.

“Poslali smo oko 1000 upozorenja, i krećemo sa najvećim dužnicima. Moram da istaknem da neće biti zaštićenih i da nikakve intervenicije neće moći da utiču na nas. I kada su u pitanju građani i kada je u pitanju privreda, krećemo u odlučnu akciju. Bitno je da se svi oni jave, a mi smo spremni za dogovore. I ovim putem pozivam sve korisnike koji imaju dugovanje prema vodovodu , da se jave na vreme, jer bolje da napravimo nekakav reprogram koji će korisnik moći da poštuje, nego da se kasnije izlažu dodatnim troškovima. Jednostavno, moramo hitno  da preduzmemo sve moguće mere, jer i mi imamo dug prema EPS-u”, kaže Milanović .
U ovom trenutku dugovanja građana i privrede vodovodu su oko 360 miliona dinara, a 2728 korisnika ima veći dug od 10 000 dinara, dok kada je privreda u pitanju 143 potrošača ima dug veći od 50 000 dinara.
“U narednih desetak dana svi oni, gotovo 3000 korisnika će dobiti upozorenje o isključenju, a zatim slede sama isključenja “,izjavio je direktor Đorđe Milanović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.