Ima li Skupština rešenje?

imageSkupština KK Metalac biće održana u subotu 24. septembra. Sudbina ovog valjevskog košarkaškog kluba još uvek je neizvesna.

U terminu prvog tima u Hali sportova trenutno rade mlađe kategorije, a kakva je sudbina prvog tima još uvek nikom nije poznata.Registracija igrača za septembarski prelazni rok bila je moguća do 6. ovog meseca, postoji mogućnost da se 48 sati do početka lige registruje četiri igrača, a nakon prvog kola još dva. Ali je veliko pitanje kako bi i na koji način tako nepripremljena i neuigrana ekipa uopšte mogla da nastupa u Košarkaškoj ligi Srbije.

Metalac u ovom trenutku "dave" dugovi koji se bliže cifri od 40 miliona dinara , a kako se nezvanično može čuti postojali su i pregovori sa gradom koji se s obzirom na trenutnu situaciju očito nisu završili dobro. Sport 014 prenosi da kada su igrači u pitanju od bivših igrača, uglavnom su svi pronašli uhlebljenje. Neizvesno je samo gde će igrati Rakićević, od koga je na kraju odustao Partizan, Kočović i Kutlešić, koji je na probi u Italijanskoj Ređo Emiliji. Majstorović je u Partizanu, Jevtović, Gabrić i Novak u Rumuniji, Đokić u Slovačkoj, Popović u Mađarskoj, Čampara u Bosni iz Sarajeva, Jošilo u čačanskom Borcu…

Da li bi Skupština ovog kluba mogla doneti neku iznenandnu i veliku promenu u novonastaloj situaciji ostaje da se vidi.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.