Dragojević tužio bivšu radnicu jer je obavestila medije

imageOdbornik sa liste vladajuće SNS osumnjičen da je fizički je nasrnuo na svoju bivšu radnicu pred njenom maloletnom decom, sada ju je  tužio za – uvredu ,jer je svoj slučaj kako je navedeno u tužbi ispričala medijima.

Vamedia je objavila da je  D.M.  15. avgusta prijavila policiji da se sa  odbornikom M. Dragojevićem srela u blizni restorana “Kuća”, dok je bila u šetnji sa četvorogodišnjom ćerkom i dvogodišnjim sinom. On  joj se obratio pitanjem što da je tužila zbog neisplaćene otpremnine,  dok je ona odgovorila da „samo traži svoja prava“, da bi je vlasnik pekara tada, kako je navedeno u krivičnoj prijavi, „uhvatio za nos i gurnuo u stranu, psujući joj majku i nazivajući je kurvom i slepicom, a je pred decom i pljunuo“.
„ Dovoljno sam istraumirana i postiđena zbog tog događaja, morala sam da pijem i lekove za smirenje zbog stresa, a sada sam dobila i tužbu za navodnu uvredu, iako sam mu rekla da samo tražim svoja prava, jer mi ni dinar otpremnine nije isplatio kada me je pre nešto više od godinu dana proglasio tehnološkim viškom. Uplašena sam jer je taj čovek u vlasti“, kaže  D. M. koja zbog ove činjenice ne želi da otkrije svoj puni identitet.
U Dragojevićevoj tužbi protiv D. M. u koju je Vamedia  imal uvid, stoji da je „okrivljena medijima prenela događaj suprotno kako se desio“, te da je tako „povredila lični i poslovni čast i ugled privatnog tužioca preduzetnika koji uživa u gradu“.  Medju  medijima koje Dragojević navodi u tužbi nalazi se i Vamedia koja je prenela priču D.M. Pre podnošenja svoje tužbe, kako je  potvrđeno u valjevskom tužilaštvu, Dragojević je saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja prema D.M.

„Iznošenjem neistima i laži mi je nanela veliku štetu. Tužbom želim da dokažem da je nisam uhvatio za nos i pljunuo, dok je ona s druge strane meni pretila da će mi napraviti pakao od života i unosila mi se u lice“, tvrdi Dragojević.

Milenko Dragojević je nakon poslednjih lokalnih izbora postao odbornik na listi vladajuće SNS, kao kadar njihovog koalicionog partnera Samostalne DSS Andreje Mladenovića. U prethodnom mandatu gradske vlasti, kao član DSS, on je bio član Gradskog veća.

Vamedia

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.