3D sala u decembru

      Нема коментара на 3D sala u decembru

imageBioskopska 3D sala u Valjevu trebalo bi da sa radom počne do 1. decembra najavljuju u Centru za kulturu. Završen je i poslednji tender za nabavku opreme.

Sudeći po najavama  iz Centra za kulturu kako odmiču radovi na 3D sali može se pretpostaviti da bi Valjevci 3D filmove mogli da gledaju već od 1. decembra. „ Trenutno se izvode radovi na samim zidovima , instalacije su bile vrlo zahtevne i tu je protivpožarna zaštita postavila vrlo visoke standarde koje smo i ispunili. Završena je klimatizacija sale  i  najveći radovi su gotovi“, kaže direktor Centra za kultzuru Miloš Smiljanić.
Ovih dana završen je i tender od 10 miliona dinara zza nabvku najmodernije opreme za salu koja podrazumeva i projektor i platno , ozvučenje , ali i stolice . Isporuka opreme očekuje se narednog meseca.
„Mi smo tražili još nešto sredstava dfa zaista celu tu priču zaokružimo i nadam se da ćemo rebalansom dobiti ta sredstva , a ona su nam mpotrebna za novu biletarnicu i kompletno novi ulaz sa kliznim vratima po ugledu na druge slične savremene sale. VAKUM je najavio jedna festival početkom decembra i nadam se da će to biti prilika da baš tada svečano i otvorimo 3D salu“, konstatuje Smiljanić.
Valjevo odavno nema pravi bisokop , a ova 3D sala trebalo bi da zadovolji i najzahtevnije gledaoce.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.