Završena Karadjordjeva ulica

imageKaradjordjeva ulica biće puštena u saobraćaj već za vikend dok će u ponedeljak biti i svečano otvaranje . Nakon ove rekonstrukcije za Karadjordjevu ostaje još oko stotinak metara na Jadru kako bi bila u celosti završena.

„ Sve će u potpunosti biti gotovo u ponedeljak , ali će ulica biti otvorena za saobraćaj već za vikend. Imamo nakon toga za sledeću godinu do 150 metara na Jadru da uradimo i tada se može smatrati da je rekonstrukcija cele Karadjordjeve završena“, kaže Zoran trifunović direktor Direkcije.
Vrednost izvedenih radova uključujući i Uzun Mirkovu ulicu u kojoj je uradjena još jedna traka na spajanju upravo sa Klaradjordjevom ulicom iznosi 43 miliona dinara. Samo prvi deo rekonstrukcije ove ulice finansiran je iz tadašnjeg NIP-a dok su preostale deonice finansirane iz gradskog budžeta.
„Do sada smo već odradili dosta tendera i sada idemo dalje sa radovima , čeka nas Sindjelićeva kružni tok, Mirka Obradovića kružni tok , deo Dušanove ulice koji pripada gradu. Samo da vreme bude lepo i radovi koji su planirani mogu biti na vreme i završeni“, dodaje Trifunović.

S.V.  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.