Odbornik SNS nasrnuo na ženu na ulici

imageValjevka D.M. iz Zlatarića prijavila je policiji odbornika sa liste vladajuće SNS Milenko Dragojević da je 15. avgusta fizički je nasrnuo na nju i pljunuo je pred njenom ćerkom od 4 i sinom od 2 godine, dok su se šetali u centru grada, saznaje Vamedia.

Žena koja je 13 godina radila u pekari „Dragojević“ i koja sa bivšim poslodavcem vodi sudski spor zbog neisplaćene otpremnine, kada je pre nešto više od godinu dana dobila otkaz kao tehnološki višak, ispričala je policiji da se sa Milenkom Dragojevićem susrela 15. avgusta u prepodnevnim časovima u blizini restorana „Kuća“ u Sinđelićevoj ulici. Na njegovo pitanje „zašto ga je tužila“, ona je odgovorila da samo traži svoja prava ali ju je onda, kako je navela u izjavi policiji, Dragojević prišao, rukom je uhvatio za nos i gurnuo u stranu, da bi potom počeo da je psuje i vređa, da bi je potom i pljunuo. Po njenoj izjavi, pokušaj da je potom udari sprečio je Dragojevićev sin Uroš koji je odgurnuo svog oca, posle čega su se odvezli. Incident se, kako je prijavila D.M. dogodio pred njenom maloletnom decom, posle čega se javila svom lekaru u Domu zdravlja i, kako kaže, dobila lekove za smirenje. O svemu postoji službena beleška u PU Valjevo, koja će dalje korake preduzeti po zakonu, pa će se nakon izjašnjavanja tužilaštva, videti da li postoje osnovi za krivičnu ili prekršajnu prijavu protiv vlasnika pekare „Dragojević“.
U kancelariji te pekare rečeno nam je da vlasnik trenutno nije tu, dok se Milenko Dragojević na svoj mobilni telefon nije javljao.
On je odbornik Skupštine grada sa liste SNS, kao kadar njihovog koalicionog partnera Samostale DSS Andreje Mladenovića. Milenko Dragojević je u prethodnom mandatu lokalne vlasti, kao član DSS, bio član Gradskog veća.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.