Sednica Skupštine u toku

imagePrva od tri julske sednice Skupštine protiče u radnoj atmosferi. Na dnevnom redu je 27 tačaka.

Skupština je na samom početku informisana da su imenovani šefovi odborničkih grupa i to : SNS Zorica Jocić, SPS Zoran Živković,Tim za Valjevo Duško Rakić. Skupština će danas izabrati članove skupštinskih komisija, pojedinih UO i imenovanjima direktora Direkcije za urbanizam gde je predlog za direktora Zoran Trifunović, i preduzeća Agrorazvoj gde je predlog za direktora Bojan Bošković. O svim ovim kadrovskim tačkama Skupština će se izjašnjavati u objedinjenom i skraćenom postupku.
Skupština je konstatovala prestanak mandata odbornicima Stanku Terziću i Dordju Milićeviću i potvrdila mandate novim odbornicima Slavici Petrović i Draganu Grujičiću Gruji, sa liste SPS-a.
Odbornici su danas potpisali i etički kodeks kojim se obavezuju na korektno, moralno i demokratsko postupanje uz poštovanje prava drugih odbornika.
Skupština je trenutno u toku razmatranja 3.tačke dnevnog reda Plan regulacije za Gornju Grabovicu gde je iznet predlog proširenja groblja u Grabovici i Goriću. Predsednik Skupštine Milorad Ilić predložio je da Gradsko veće dostavi informaciju Skupštini o svim grobljima po svim MZ..

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.