Sednica Skupštine 15. jula

imageSednica Skupštine biće održana 15.jula, a na dnevnom redu je 27 . tačaka. Biće ovo prva ozbiljnija radna sednica gradskog parlamenta.

Gradski parlament će u julu izvesno imati više zasedanja , a prvo u nizu zakazano je za 15.jul . Do sada su na sednicama Gradskog veća potvrdjene tačke koje su usvojene već jednom u prvim mesecima ove godine i zbog obimnosti dnevnog reda biće održano više zasedanja.
Odbornici će sada na prvoj sednici razmatrati plan regulacije Gornje Grabovice, korišćenje sredstava iz budžetskog fonda  za zaštitu životne sredine. Uredjenje poljoprivrednog zemljišta, dopunu odluke o preduzeću Agrorazvoj i odluke vezane za robne rezerve, javni prevoz putnika, podsticajna sredstva u poljoprivredi i mnoge druge. Kao 27. talka dnevnog reda , ukoliko na samoj sednici ne bude dopune dnevnog reda, biće razmatrana kadrovska pitanja , ali se u pozivu za sednicu ne nalazi materijal za ovu tačku dnevnog reda jert kako se navodi u trenutku njegovog formiranja kadrovska komisija još uvek nije završila rad.
 Bez obzira na to da li će sednica proteći manje ili više kooperativno ostaće zabeležena činjenica da je zbog izbora, potom čekanja na konstituisanje vlasti u Valjevu sve zakasnilo ove 2016. godine.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.