Kancelarija za narodne poslanike?

imageKako Vamedia saznaje u zgradi Uprave svoju kancelariju ima narodni poslanik Mihailo Jokić . Isti izvor nije umeo da odgovori na pitanje  koja je kancelarija u Upravi namenjena za  potpredsednika Narodne Skupštine Republike Srbije i narodnog poslanika Djordja Milićevića.

U Gradskoj upravi po saznanjima Vamedie najpre je dogovoreno da se u prostorije u Pantićevoj ulici gde je nekada bila smeštena popularno nazvana Zemljotresna direkcija zajedno sa komunalnom policijom i odsekom za vanredne situacije smeste i plaćeni članovi Veća kojih grad sada ima tri Nikolu Radojičića, Andru Savčića i Dejana Bogojevića . Ova odluka naprasno je izmenjena jer kako Vamedia saznaje pojedini Većnici nisu bili za to. Shodno obrtu u odlučivanju, kancelariju je dobio član Veća  Andra Savčić koji kako navodi izvor Vamedie zapravo boravi u kancelariji narodnog poslanika.
Valjevo do sada nije imalo kancelarije u Upravi za narodne poslanike , ali generalno gledano ukoliko nisu u mogućnosti da sebi u okviru partije obezbede prostor za sastanke sa gradjanima Uprava može biti mesto sastanaka. Svaka druga svrha postojanja kancelarije bila bi u najmanju ruku bespotrebna.I za očekivati je da ova kancelarija u Upravi posluži u tu namenu.
Valjevo ima dva narodna poslanika jednog iz SNS-a Mihaila Jokića i jednog iz SPS-a Djordja Milićevića koji je pored činjenice da je narodni poslanik ujedno i potpredsednik Skupštine Republike Srbije.
Ukoliko je Jokić dobio kancelariju, koju će očito deliti sa članom Veća, Savčićem, a s obzirom da je u Valjevu na vlasti koalicija SNS-a i SPS-a logično je očekivati da i Milićeviću bude ukazana ista mogućnost, pogotovo, ako se uzme u obzir njegova značajno viša pozicija u Skupštini Srbije.
Za sada je nepoznato kojim danima će Jokić primati gradjane kao ni da li je SNS  za Milićevića uopšte predvideo kancelariju.

S.V.     

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.