Novi Šef PR službe

imageNovi šef PR službe u Upravi je od danas Marijana Jevtić. Ovaj posao do jutros u proteklih osam godina obavljala je Svetlana Marković. Jevtićeva je samostalno rešenje SNS-a.

Po informacijama iz Gradske uprave novi šef zadužen za Odnose sa javnošću je Marijana Jevtić , zaposlena u službi protokola i informisanja od 2006-te godine. Jevtić je očito partijsko rešenje nove gradske vlasti SNS-a jer je pre nje ovaj posao osam godina obavljala Svetlana Marković. Kako Vamedia saznaje Jevtićevoj je pre dve godine priznat i fakultet Megatrend , a o njoj se kao o šefu ove službe govorilo i pre četiri godine kao rešenje tadašnjih naprednjaka u vlasti.
Valjevska služba informisanja inače ima pet zaposlenih od kojih su tri: Marijana Jevtić , Svetlana Marković i Mirjana Jerinić zadužene za informisanje , a dve službenice angažovane na šalteru informacija na ulasku u zgradu Uprave.
Kako su gradske vlasti najavljivale refoirmisanje sistema informisanja jasno je da se to odnosilo na personalne promene.“ Ja i dalje smatram da to odeljenje treba reformisati i već sam rekao da su i novi mladi ljudi koji su sada preuzeli deo posla upravo posledica toga što Valjevo nema pravog PR-a . Nikada ga nije ni imalo , od ustanovljenja te službe.Godinama je to samo imitacija onog što bi ta služba zaista trebalo da radi. Ne veruijem da se ovim rešenjem menja bilo šta , pogotovo ne verujem da se nešto unapredjuje“, kaže zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.
Ipak nije neuobičajeno da partije koje dolaze na vlast dovode svoje ljude na vodeće pozicije , a da pritom pomenuto reformisanje ostaje samo predizborna priča.
Interesantno je da se Jevtićeva svojevremeno zaposlila za vreme vlasti Nove Srbije, a Vamedia saznaje da je ista najpre bila u SPS-u i sada privržena SNS-u.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.