Ipak rekonstrukcija toaleta u Medicinskoj školi

imageRadovi na Medicinskoj školi u Valjevu koje finansira Kancelarija za zajednička ulaganja produženi su ipak sanacijom toaleta. Premijer Aleksandar Vučić prilikom posete valjevu I ovoj školi u martu posebno je zatražio rekonstrukciju toaleta.

Radovi na Medicinskoj školi koji obuhvataju sanaciju krova I stolarije trebalo je da budu završeni ovih  dana , ali su praktično produženi zbog dodatnih radova koji podrazumevaju rekonstrukciju toaleta.
– Kada su poskidane ploče u donjem delu hodnika, tamo gde su ženski toaleti, videla se na zidovima vlaga i to, ne samo u hodniku nego i u učionici do toaleta. Problem sa vlagom je prisutan sedam godina, tačnije otkada su renovirani toaleti. Tada je urađen kontra pad, odvod i dovod čiste i kanalizacione vode prave probleme, verovatno su i cevi negde u zemlji popucale, a trenutno četiri od osam kabina ne radi, kaže direktor škole Aleksandar  Maravić.
Vrednost novih radova je 1,6 miliona dinara , a praktično ove radove obećao je premijer Vučić prilikom posete Valjevu. Nakon toaleta preostaju zidarsko molerski radovi čime će radovi na ovoj školi biti okončani. Trenutna vrednost radova na krovu I stolariji je 20,6 miliona dinara.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.