Potvrda za koaliciju početkom nedelje

imageKako Vamedia saznaje potvrda predloga koalicije u Valjevu izmedju SNS-a i SPS-a uslediće najverovatnuije u utorak naredne nedelje. Shodno proceduri SNS- a nastavak konstitutivne sednice grada mogao bi uslediti ubrzo potom.

Nova vladajuća većina u Vajevu biće formirana tokom sledeće nedelje kada će ozvaničenje predloga koalicije izmedju SNS-a i SPS-a stići iz predsedništva SNS-a. Kako Vamedia saznaje iz dobro obaveštenih izvora sednica predsedniđštva na kojoj će se odlučivati o koalicijama u Srbiji mogla bi da bude održana već u ponedeljak , najkasnije u utorak. kako navodi izvor Vamedie Valjevo nije jedini grad u Srbiji koji čeka potvrdu iz Beograda i najverovatnije će se o svim gradovima odluka doneti grupno bez pojedinačnih razmatranja .

Jasno je da predlozi koalicija po lokalnim samoupravama u Srbiji u ovom trenutku zapravo umnogome zavise od formiranja Vlade na republičkom nivou, a konstitutivna sednica republičke Skupštine je prekinuta juče i biće nastavljena upravo u ponedeljak što dodatno upravo prolongira ranije predvidjene rokove.

S.V

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.