Izmene termina radova na toplifikaciji

imageZbog usaglašavanja stavova sa glavnim izvođačem radova na toplifikaciji grada, beogradskom firmom „Štrabag“, došlo je do promene termina planova radova u tri sektora- Karađorđevoj, Pantićevoj i Sinđelićevoj ulici ka Petom puku.

Zbog međusobnih odnosa glavnog izvođača sa podizvođačima, izmenjeni su termini radova u sektorima S1, S2 i S5. U sektoru S1- Karađorđeva od Dušanove do Radničke ulice, radovi će početi 16. jula i trajaće do 25. avgusta. Planirano je da postavljanje toplovoda u ovom sektoru, u dužini od 168 metara, traje 41 dan.
U sektoru S2- Pantićeva od Vojvode Mišića do Tehničke škole radovi su počeli 16. maja i trajaće do 31. jula. Planirano je da se deonica od 650 metara radi 77 dana.
U sektoru S5- Sinđelićeva od raskrsnice sa Ulicom Ljube Kovačevića do Naselja „27. novembar“ radovi su počeli 30. maja i trajaće do 30. septembra. Ovi radovi su planirani da traju četiri meseca i obuhvatiće 1.108 metara.
Završetkom ovih radova okončaće se izgradnja glavnih magistralnih vodova vrelovoda, u okviru projekta KFV 4.
Izvođači radova će nastojati da potpuni prekidi saobraćaja na deonicama koje se rade, budu što kraći, kako bi se sprečile saobraćajne gužve na gradskim ulicama.
Podsećamo, radove izvode firma „Štrabak“ i podizvođači- valjevski „Autotransport“, a mašinske radove izvodiće firme „Goal“ iz Zrenjanina i „Termoservis“ iz Beograda.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.