Karavan „Moja Srbija“ u Valjevu

imageSa ciljem da gradjani Srbije upoznaju svoju zemlju, putuju Srbijom i o njoj više saznaju danas je u Valjevo došao karavan „Moja Srbija“. Kroz kulturno-umetnički program Valjevo predstavlja svoju turističku ponudu.

Uz poruku okuplljenim gradjanima da ne treba propustiti ni odlazak na more , ali da svakako treba naći vrmena i za obilazak Srbije organizatori karavana Mojja Srbija u Valjevo su doveli jjoš trinaest gradova koji su na štandovima ispred Centra za kuturu izložili svoju ponudu. Grad Vajjevo već je bio gost u okviru ovo karavana u osam gradova naše zemlje , a danas je i sam domaćin . U ime grada dobrodošlicu karavanu poželeo je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović rekavši da Valjevo ima čime da se pohvali i diči.“ Imamo čime da se podičimo, što od svoje istorije , što od svoe epote, od venca valjevskih planina , manastira Ćelije i Lelić, znamenite Brankovine. Uživajte i lepo se osećajte u našem gradu za koji jedan bivši gradonačelnik u šali kaže da je pola galaksije“, rekao je Gvozdenović svečano otvarajući svečanost.

image Grad Valjevo u okviru karavana predstavlja kompletnu turističu ponudu koju je i delom gradonačelnik Gvozdenović pomenuo uz reke Gradac i Kolubaru, gradske manifestacije i insitucije kulture.
U programu učestvuju gradska Kuturno umetnička društva, Muzička škola, plesni klub RMP i na samom kraju od 20h bend Lazara Avramovića.

image U okviru karavana svi prisutni gradjani mogu učestvovati u kvizu „Koliko poznaješ Srbiju“ i osvojiti vredne nagrade.

image

S.V.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.