Izgradnja terena čeka rebalns budžeta

imageU MZ Popare započeti su radovi na izgradnji sportskog terena . Ovi radovi trenutno su zaustavljeni jer čekaju rebalans budžeta.

Konačno bi MZ Popare mogla dobiti sportsko igralište čija je izgradnja već započeta. Predvidjeno je da na prostoru pored Telekomove stanie bude izgradjen teren za mali fudbal, odbojku i košarku , ali i mali parkić.

„Teren na Poparama čeka rebalans budžeta. Novac postoji, ali fale neke pozicije koje nismo mogli da stavimo u program jer nismo bili regulisali odnose sa vlasnicima parcela. Sada smo sa njima dogovorili i započeli smo radove , ali čeka se rebans da bi oni mogli biti nastavljeni”, kaže Dragan Jeremić.

MZ Popare kao i uostalom leva sgtrane reke Kolubare ne mogu se pohvaliti sportskim terenima izuzev terenu koji pripada Petoj osnovnoj školi i zahtev ovog dela grada za izgradnjom terena postoji godinama unazad. Izgradnju terena razmatrao je i nekadašnji gradonačelnik Zoran Jakovljević za vreme svog mandata , ali je kako je tada rekao problem što grad nema zemljište u svom vlasništvu na toj strani grada. Od tada je gradska Direkcija uredila postojeći teren na Bairu , a pre godinu dana sredjeno je i malo igralište za decu gde je postavljen novi mobilijar .

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.