“Microsoft” poslovni softveri na VIPOS-u

imageVisoka poslovna škola strukovnih studija je pored “Microsoft” akademskih programa, postala član i “Microsoft Dynamics Academic Aliance” programa (DynAA), čime je valjevska državna visoka škola dodatno povećala kvalitet obuke svojih studenata.

Naime, od sledeće školske godine, pored obavezne teoretske nastave, studentima VIPOS-a će biti omogućena praktična nastava koja omogućava da u realnom poslovnom okruženju razumeju poslovne procese i interakciju između različitih radnih mesta i odeljenja, uz upotrebu poslednje generacije softverskih alata za upravljanje poslovnim procesima i resursima preduzeća.
“Microsoft Dynamics” nudi širok opseg softvera koji su usredsređeni na pružanje uvida u sve aspekte poslovanja, kao što su:

– “Microsoft Dynamics ERP” – softver za planiranje resursa u preduzeću, koji obezbeđuje alate koji su potrebni da се povežе celokupno poslovanje. Od finansija i lanca snabdevanja, preko poslovnih operacija i kadrovske službe, pa do poslovnog obaveštavanja i izveštavanja koje je potrebno za donošenje poslovnih odluka.
– “Microsoft Dynamics CRM” – poslovno rešenje za upravljanje odnosima sa korisnicima (CRM), koje pokreće produktivnost prodaje i efikasnost marketinga putem uvida u vrednost i uticaj društvenih medija, poslovnog obaveštavanja i upravljanja kampanjama na oblaku, na lokalnom nivou ili u hibridnoj kombinaciji.
– “Microsoft Dynamics NAV” – softver koji omogućava upravljanje gotovinom, sredstvima i bankarskim poslovima, praćenje proizvodnje, zaliha, porudžbina i prodavaca, kao i upravljate njima, pravljenje procena, praćenje projekata i upravljanje kapacitetima, obezbedjuje uvid u analitičke podatke u realnom vremenu da bi se pratile performanse i delovalo prema uvidu u podatke, mogućnost rada sa više valuta i na više jezika itd.

Na taj način će diplomci VIPOS-a na osnovu poznavanja tehnologije i stečenog iskustva biti konkurentniji na tržištu rada i lakše pronalaziti posao.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.