I radovi u parku čekaju da prestane kiša

imageUkoliko se vremenske prilike ne promene , radovi u parku na Petom puku mogi bi još prilično potrajati. Iako je najveći deo posla završen privodjenje radova kraju ne dozvoljava svakodnevna kiša.

Rekonstrukcija parka na Petom puku koja je počela početkom aprila meseca još uvek nije završena . Milan Trifunović pomoćnik direktora gradske Direkcije za tehnička pitanja kaže da je nemoguće brzo završiti ako svaki dan pada kiša. „ Vidite i sami da svaki dan pada kiša i radovi zato prilično čekaju . Dobar deo posla u parku je završen , ostala je još glavna staza gde se postavljaju behaton ploče i peskaranje svih spomenika nije završeno. Nadamo se da će ukoliko vreme dozvoli i ti radovi biti u skorije vreme završeni”, kaže Trifunović.

Kompletna rekostrukcija u prvoj fazi podrzumeva i kompletan mobilijar i potom sledi nova rasveta.Vrednost radova u ovoj fazi je 11 miliona dinara.Izgled parka neće biti kako je najavljeno umnogome izmenjen i u njemu će ostati svi raniji sadržaji koji praktično i odgovaraju njegovom nazivu Park revoljucije.

„Nemoguće je bilo šta raditi dok pada kiša pa ni ovaj park. Evo već više od deset dana čekamo lepo vreme da bismo završili asfaltiranje ulice Milovana Glišića gde je sve spremnjeno za asfalt, ali kako kad kiša n dohzvoljava“, navodi Trifunović.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.