Objekat ambulante u Petnici se rekonstruiše

>

imageU MZ Petnica u toku je rekonstrukcija objekta stare MZ u kojoj će pored ambulante biti smeštena i Pošta. Objekat će svečano biti predat na korišćenje gradjanima od 1. maja.

U toku su radovi na staroj MZ Petnica na kojoj se izvode radovi u vrednosi od 4,7 miliona dinara. „ U planu je ova rekstrukcija bila još 2014. godine , prošle godine smo raspisli tender koji nije uspeo pa smo ga ponovili i supeli sada radimo. Ovo je primer da se ne završava sve 24. aprila , ambulanta će biti otvorena 1. maja. Posebno želim da istaknem da radovi idu normalno iako kako neki tvrde nisu izborni . Ovo će biti prvi objekat koji će biti otvroren posle izbora i otvoriće ga neka nova vlast“, kaže Dragan Jeremić direktor Direkcije.
U Petnici i neposrednoj okolini živi oko 3000 stanovnika , a Jeremić kaže da je predvidjeno da ambulanta bude otvorena svakog radnog dana .
„ U planu je dalji razvoj Petnice kao turističkog centra . Petnica jeste već u neku ruku prepoznata kao mesto turizma pogotovo leti kada su bazeni prepuni , ali namera je da sa vojskom postignemo dogovor o njihovom prostoru ovde u petnici kako bismo mogli da dovedemo investitore koji su zainteresovani za izgradnju hotela i drugih turističkih sadržaja . Takvi dodaci Petnicu bi značajno oživeli tokom cele godine“, kaže Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.