Startuju putevi i Uzun Mirkova

imageZavršeno je asfaltiranje još tri preostale ulice iz programa koji je predvidjao raspisani zbirni tender Direkcije za urbanizam . Danas pocinju radovi u Uzun Mirkovoj ulici.

U zbirnom tenderu investicionog održavanja ulica završeno je asfaltiranje i poslednje tri ulice od kojih su dve u Goricu i jedna u MZ Popare. “ Uradili smo ovde u Goricu ovu manju ulicu koja nema ime , ali pripada gradu , meštani su joj sami dali naziv Bela breza i u Goricu ulicu Miloša Trebinjca. Na Poparama je takodje završeno asfaltiranje Banjalucke ulice. Ovde se radi o pet ulica koje su bile predvidjene za prošlu godinu , ali znate i sami da je prošle godine zbog kašnjanje rebalansa sve kasnilo . Ali važno je da je sada i taj posao završen. Ostaje nakon ovoga još par ulica predvidjenih po programu za ovu godinu , ali bih evo ponovo apelovao na gradjane da reše imovinsko pravne odnose kako bismo mogli uopšte nešto da radimo ubudce jer mi više gotovo i da nemamo ulica u vlasništvu grada koje nisu uradjene“, rekao je novinarima prilikom obilaska pomenutih ulica direktor gradske Direkcije Dragan Jeremic.

image Danas pocinje i asfaltiranje puteva koji su takodje iz prošle godine prebaceni u ovu iz poznatih razloga. u pitanju je asfaltiranje osam putnih pravaca.

image “ Pored puteva danas ulazimo u Uzun Mirkovu . To nije pocetak radova u samoj Karadjordjevoj , ali je deo tog tendera i deo tih radova. Radimo prvo dodatnu traku u Uzun Mirkovoj . To je prioritet zbog Stop Shopa i Rode koji se tu nalaze , a Stop Shop je najavio pocetak rada vrlo brzo tako da moramo omoguciti da se tome može prici“, rekao je Jeremic.
I Uzun Mirkova i Karadjordjeva koštace 41 milion dinara , a Karadjordjeva ulica radice se po projektu po kom su radjena i prethodna dva dela. „Ostaje nam Sindjeliceva drugi deo od Panticeve do duplih traka i to je predidjeno za mesec dana. ostaje Železnicak od Ulice Vuka Karadjica do Doma zdravlja jer je u tom delu ulica prilicno uništena i ostaje Dušanova. Ta Dušanova je na dobrom putu da se dogovorimo sa Putevima Srbije da je uskoro uradimo od sredstava Republike jer ta ulica ne pripada gradu vec Putevima Srbije“, rekao je Jeremic.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.