Treća škola u borbi protiv nasilja

imageU okviru kampanje protiv nasilja u Osnovnoj školi Andra Savčić, biće oržan niz aktivnosti.Prva u nizu je radionica "Muzikom protiv nasilja", a potom i opšti roditljski sastanak na temu "Zloupotreba informacionih tehnologija"

Radionica koju organizuje učenički parlament škole biće održana danas, 28. marta 2016. godine sa početkom u 13 časova pod nazivom "Muzikom protiv nasilja". Radionicu će voditi DJ Vlada Stanojević i DJ Aleksandar Marković, bivši učenici naše škole. Biće to prva u nizu sličnih radionica na temu muzike kao odgovora na nasilje.

Takođe, u četvrtak, 31. marta 2016. godine u holu škole u 18 časova biće održan opšti roditeljski sastanak za roditelje učenika sedmog i osmog razreda na temu "Zloupotreba informacionih tehnologija". Sagovornici će biti ljudi koji se u svom profesionalnom radu bave ovom temom, a to su zamenik okružnog tužioca gospođa Mila Maksimović, inspektor za maloletničku delikvenciju gospođa Jelena Petrović kao i novinar gospodin Predrag Vujanac. Učesnici će, osim roditelja, biti i članovi školskog parlamenta koji su i inicirali ovu aktivnost.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.