Svečano uručenje diploma

imageFakultet za poslovnu ekonomiju Valjevo, Pop Lukina 26., kao prvi fakultet koji svoje sedište ima u Valjevu, dana 04. marta 2016. godine (petak) u 12,00 časova, organizuje svečano uručivanje diploma studentima koji su na ovom fakultetu diplomirali 2014. i 2015. godine.

Svršeni studenti raspolažu stručnim i naučnim znanjima neophodnih za rad u širokom spektru naučnih delatnosti kako u zemlji, tako i u inostranstvu, ali i za usavršavanje na master i doktorskim studijama na Fakultetu za poslovnu ekonomiju Valjevo i na matičnom univerzitetu ili na nekom od domaćih i stranih univerziteta sa kojima je Univerzitet Džon Nezbit razvio obrazovnu i naučnu saradnju.

Studijski program prvog nivoa visokog obrazovanja koncipiran je tako da obezbeđuje sticanje naophodnih znanja i veština za profesionalno obavljanje upravljačkih i izvršnih aktivnosti. Naglasak je na sticanju znanja koja doprinose profesionalom rešavanju zadataka sa kojima se preduzeća i preduzetnici svakodnevno suočavaju. Ujedno, sa diplomom Fakulteta za poslovnu ekonomiju Valjevo, koji obrazuje studente u skladu sa Bolonjskom deklaracijom, mladi ambiciozni ljudi adekvatno su pripremljeni za uspešno suočavanje sa pitanjima poslovanja i upravljanja u okviru standarda zemalja Evropske unije.

Studijske programe Fakulteta za poslovnu ekonomiju Valjevo u ovom trenutku pohađa preko 1000 studenata.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.