Krpljenje nije prvobitno stanje

imageNakon što toplovod prodje gradskim ulicama iza izvodjača radova ostaju velike zakrpe na kolovozu. Problem je kažu nadležni u tenderima u kojima piše da je njihova obaveza vraćanje u prvobitno stanje. Da li su zakrpe prvobitno stanje?

„Mi moramo da te ulice ponovo presvučemo jer su tenderi u najmanju ruku nakaradni . Oni predvidjajju vraćanje ulice u prvobitno stanje . A šta se realno dešava ? Izvodjač radova samo zakri deo gde su kopali i tu se sve završava. Sad niko ne razmišlja o tome da li je to prvobitno stanje? Pa nije . Ulica nije imala zakrpe pre Vas gospodo“, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.
U gradu sudeći po ovim najavama , presvlačenje čeka Železničku, Vlade Danilovića, Daničićevu, Jovana Dučića , ali i manje ulice u neposrednom okruženju Ekonomske škole.
„Mi u gradu imamao stalni problem sa „Vodovodom“ koji se na isti način ponaša. Svakog dana osvane neka nova rupa u kolovozu , neke zakrpe tamo gde ih nije bilo zbog njihovih krpljenja cevi. Sad dodatno imamo i problem izgradnje toplovoda . Neprestano od novog pravimo staro i izdvajamo novac za iste stvari, ali niko ne menja te tendere“, kaže Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.