Nova sednica Skupštine na 8. mart

imageSednica Skupštine grada biće održana sutra sa početkom u deset časova. Ova sednica imaće skraćeni dnevni red od samo 15 tačaka. Predsednik OO SPS-a Dragan Jeremić ne isključuje mogućnost da do Dana grada 20. marta bude održana još jedna sednica

„ Sednica Skupštine je sutra u 10 jer je hitna i od 60 tačaka koliko je bilo predvidjeno za prethodnu svedeno je na 15-tak tačaka koje su od važnosti . Medju njima najvažnije su tačke koje se odnose na formiranje izborne komisije s obzirom da su četiri člana postojeće u ostavci. Da bi uopšte bilo kakve zvanične radnje za izbore počele moramo imati Izbornu komisiju“, kaže Dragan Jeremić.
Pored tačke vezane za izbore na dnevnom redu naći će se rebalans budžeta , rebalans Direkcije , tačke vezane za gašenje Direkcije za robne rezerve i preduzeće „Agrorazvoj“. Na pitanje Vamedie da li će se medju sutrašnjim tačkama naći i tačka vezana za nagrade , a potom i za izbor počasnog gradjanina Grada Valjeva Jeremić kaže da se te tačke sutra izvesno neće naći na dnevnom redu .
„ Sutra izvesno neće , ali po mom mišljenju , a to je samo moje mišljenje u ovom trenutku moguće je da do Dana grada bude održana još jedna sednica Skupštine jer svakako 60 tačaka dnevnog reda ne može biti realizovano u jednom danu“, kaže Jeremić.
Kako je sednicu za sutra sazvao predsednik Skupštine Mihailo Jokić , Jeremić nije mogao da potvrdi da li će sednicom predsedavati Jokić ili zamenik Živković. „ Ovu sednicu je sazvao predsednik Mihailo Jokić, ali ja ne mogu da odgovorim na pitanje da li će on predsedavati , to je pitanje za njega“, kaže Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.