SPREG proširuje kapacitete

imageOvogodišnji trinaesti po redu Sajam privrede zapadne Srbije „SPREG 2016“ pod sloganom „Istraži-Poveži-Postigni!“ održaće se 6, 7. i 8. aprila u Omni centru u Valjevu.Organizator Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije najavljuje proširenje izlagačkog prostora sa novom trećom halom veličine 300 m2.Na sajmu po prvi put predstavnici regije i grada Bijeljina

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG u Valjevu već više od deceniju predstavlja centralnu sajamsku manifestaciju na teritoriji zapadne Srbije, na kojoj svake godine učestvuje preko 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Sajam SPREG je dobra prilika da razne vrste proizvoda i usluga budu predstavljene poslovnoj i drugoj publici koje je svake godine preko 10.000 tokom tri sajamska dana.

Uz skromne troškove za učešće, besplatne propratne sadržaje i profesionalnu podršku izlagačima, sajam u Valjevu podjednako je privlačan kako malim preduzetničkim radnjama i velikim kompanijama, tako i udruženjima, komorama, klasterima i lokalnim samoupravama. Primarni cilj sajma SPREG je afirmacija, promocija i predstavljanje domaćih proizvoda i proizvođača.

Ove godine SPREG nastavlja tradiciju. Prema rečima izvršnog direktora Jovana Grujića, najveća novost ovogodišnjeg sajma treba da bude proširenje izlagačkog prostora. “U okviru Omni centra želimo da podignemo novu montažnu halu veličine 300 kvm iz razloga što su zahtevi privrednika za učešće sve veći. Da li će to tako i biti ne zavisi, naravno, samo od nas. Mislimo da nova treća hala čini sajam još značajnijim, otvara, dakle, nove izlagačke prostore ali i proširuje broj delatnosti koje će biti zastupljene na sajmu. Kad ovo kažem najviše mislim da poslove vezane za poljoprivredu.” – naglašava Grujić.

Inače, na SPREG-u se i ove godine očekuje niz značajnih pratećih aktivnosti, novi izlagači i lokalne samouprave sa svojim privrednicima, a tradicionalno poslednjeg dana u okviru SPREG-a biće organizovan prolećni sajam zapošljavanja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.