Fenomenalna pobeda u Kikindi

imageU prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Prvu A ligu naš tim je, kao gost, savladao ŽAK sa neverovatnih 8:23.Startom utakmice bili su iznenađeni svi prisutni, a posebno igrači i struka prvoligaša u odlasku, jer su naši, furiozno, najpre došli do 5:0, a na promenu strana otišli su sa prednošću od velikih i nedostižnih 9:1.

U daljem toku meča pokazala se disciplina, a sa druge strane ogromna motivisanost prvotimaca, jer su nastavili istim ritmom, i do kraja samo uvećavali prednost. Po četvrtinama (0:5),(1:4),(5:6),(2:8). Sjajan timski duh i nesebičnost koji cele sezone krase prvi tim Valisa 93 još jednom su došli do izražaja, te su se gotovo svi igrači barem po jednom upisali u strelce. Bila je ovo nova u nizu sjajnih pobeda, ali posebno značajna jer se već predstojeće subote igra druga utakmica serije i pobeda bi Valisu 93 donela plasman u najviši državni rang takmičenja. Velika, istorijska šansa je pred momcima, imaju priliku da na fantastičnu sezonu konačno stave tačku i, nakon podizanja trofeja namenjenog šampionu Prve B, udju u Prvu A ligu.
U subotu, na domaćem terenu, pod balonom SRC Petnica od 18h, IGRAMO ZA ELITU, igramo za buduće okršaje sa evropskim prvacima, sa šampionima države, igramo za istoriju, za naš grad, BUDITE UZ VALIS 93!!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.