Renovirana radionica I prostor garaže

imageU JKP ,,Vidrak“ ovih dana završeni su molersko-farbarski radovi na objektima u Suvoborskoj ulici, a vrednost radova je oko 440 hiljada dinara.Nakon ovih radova u martu sledi renoviranje još jednog objekta.

image

”Ono što je bitno je da se investira u kontinuitetu u objekte i opremu, tako da u poslednje dve godine praktično nismo imali nijedan mesec bez ulaganja. Ako se setite kako je izgledala naša ,,baza“ ovde u Suvoborskoj ulici,odnosno radionica i garaže, koje su bile nemalterisane sa zemljanim podovima i vidite kako ovi objekti sada izgledaju, vidite da je urađen veliki posao. Sada smo sredili ostatak objekata i samu radionicu, gde smo uradili fasadu, skinuli ona stara metalna vrata i stavili u funkciju rolo vrata! Kada je baza u pitanju, ostaje da u martu zamenimo krov na starim garažama i ostaje još jedan objekat koji ćemo tokom marta renovirati, gde su potrebna veća ulaganja”, izjavio je direktor Vidraka Đorđe Milanović.

image Posle ovih radova u martu u Suvoborskoj ulici i planiranih radova na starom objektu do upravne zgrade, praktično će biti renovirani svi objekti u posedu JKP ,,Vidrak“.

Vamedia

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.