Sredjivanje voznog parka

imageU radionici JKP “ Vidrak “ ovih dana privode se kraju limarsko farbarski radovi na više vozila ovog preduzeća. “ U planu nabavke imamo još nekoliko vozila, ali nećemo moći sve da kupimo u ovoj godini zato sredjujemo i postojeće“, kaže direktor JKP“Vidrak“ Djordje MIlanović.

Vozni partk „Vidraka“ trenutno ima oko 40 vozila različite namene , ali su mnoga od njih već stara vozila na kojima je potrebano ozbiljno ulaganje. „Mi smo videli da imamo vozila koja imaju dobre motore, ali je na njima limarija propala pa smo odlučili da ih sredimo i zaštitimo od daljeg propadanja kako bi nastavili da rade. Za sada smo sredili dve cisterne i jednu Ladu Nivu koja je zaista bila u lošem stanju što se limarije tiče. Bilo bi dobro da je moguće podmladiti vozni park , ali za to sada niko nema sredstava. Ovi radovi koštali su 480 000 dinara i imamo nameru još ponešto da na ovaj način sredimo“, kaže MIlanović.

image U planu nabavke za ovo preduzeće u ovoj godini je : autopodizač i vozilo za uklanjanje leševa uginulih životinja. “ Tu je još jedna cisterna koja je potrebna za pranje ulica, vozilo sa korpom za sečenje drveća koje može imati višestruku namenu i biti od velike koristi gradu jer ga za sada iznajmljujemo i za zelenilo putarski kamion, ali ne možemo sve kupiti u ovoj godini“ , kaže Milanović.

Sredjene cisterne sada izgledaju kao nove i kako kažu u ovom preduzeću trajaće još , a nabavka nove cisterne biće prioritet u poslovanju kako bi gradske ulice i prostori o čijem se održavanju stara „Vidrak“ bili još čistiji.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.