Sajam zapošljavanja 25. decembra u Valjevu

imageNacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Valjevo Vas poziva na Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 25.decembra 2015. godine, od 10 do 13 časova, u hotelu „Grand“ u Valjevu.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na Sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.
Prema dosadašnjim potvrdama o učešću na Sajmu će 30 poslodavaca tražiti radnike za popunjavanje 150 radnih mesta. Traženi su šivači, prodavci, radnici na sportskoj infrastrukturi, radnici medicinske struke, inženjeri građevine, mehaničari rashladnih uređaja, radnici u ugostiteljstvu, savetnici u osiguranju i drugi. Poslodavci su iskazali potrebu za upošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete.

NVO „Eneka“ iz Niša predstaviće program „Pokreni se za posao“ za sve zainteresovane koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.