„Moj kraj…“ predstavlja studente VIPOS-a iz drugih gradova

imageVisoka poslovna škola strukovnih studija u utorak 29. decembra od 14.30 časova u amfiteatru škole organizuje studentsku manifestaciju „Moj kraj…“, kojom obeležava kraj kalendarske godine i prvog semestra predavanja i vežbi.

„Moj kraj…“ će okupiti studente prve godine studija iz drugih gradova, koji će u petominutnim prezentacijama predstaviti svoja rodna mesta, od Zvornika, preko Ljubovije, Šapca i Vladimiraca do Zemuna, dok će njihove kolege, brucoši iz Valjeva, kao domaćini, predstaviti kraj grada u kojem žive. Planirano je dvadesetak zanimljivih prezentacija koje treba da predstave „ličnu kartu“ gradova iz kojih dolaze studenti VIPOS-a.
Cilj manifestacije je da brucoši iz drugih gradova na ovaj način saznaju što više o gradu u koji su došli da studiraju, dok Valjevci treba da saznaju nešto više o mestima iz kojih su došle njihove kolege.
U prvoj godini studija, od 180 upisanih, više od 110 studenata VIPOS-a dolazi iz drugih mesta, od opština Kolubarskog okruga do drugih gradova Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.