Nagrade najboljim studentima na Dan VIPOS-a

imageTradicionalno, na Dan Visoke poslovne škole strukovnih studija, podeljene su diplome studentima državne valjevske visoke škole koji su završili studije u školskoj 2014/2015. godini.

Na svečanosti, na kojoj je podeljeno preko 100 diploma, proglašeni su i najbolji studenti na svim studijskim programima. U prvoj godini studija, to su Ivana Kastratović na programu Poslovna informatika sa prosečnom ocenom 9,89, i Vesna Nedeljković na programu Poslovna ekonomija sa prosekom 9,78. Najbolji studenti druge godine su Maja Mijailović sa programu Poslovna ekonomija sa prosečnom ocenom 9,89 i Lidija Toroman sa prosečnom ocenom 8,39 na programu Poslovna ekonomija.
Što se tiče diplomaca, najbolji svršeni student na programu Poslovna informatika je Ivan Gačić sa prosekom 9,07, dok je najbolji student na studijskom programu Poslovna ekonomija Nenad Živković sa prosečnom ocenom 9,89.
Nenad Živković je ujedno proglašen i za studenta generacije VIPOS-a. Najbolji student generacije i najbolji studenti prve i druge godine, uz vredne knjige, dobili su na svečanosti Dana VIPOS-a i novčane nagrade.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.