Jeremić: DS prikriva svoje neuspehe kroz kritiku drugih

imagePredsednik OO SPS-a I direktor gradske Direkcije Dragan Jeremić kaže da valjevske demokrate ne treba svoje neuspehe da pripisuju drugima. „Zašto oni nisu postavili balon u Petnici? Neprestano iznose neke pogrešne interpretacije kako bi prikrili sopstvene neuspehe“, rekao je Jeremić.

Po ko zna koji put valjevske demokrate su u formi saopštenja za javnost govorili o balonu u Petnici postavivši pitanje zašto balon nije postavljen na kraju letnje sezone. Direktor Direkcije Dragan Jeremić podseća da je javnosti već dat odgovor na to pitanje u trenutku kada je pružena informacija o radovima na objektima u Petnici.“Neprestano pogrešne interpretacije , oni izgleda žive u 21 veku , a noge su im još u 20 veku.Svi ti projekti koje nama spočitavaju oni su trebali da završe , a ne da sada nama spočitavaju što to radimo. Oni su to trebali u svom mandatu da urade i nisu uspeli . Šta ja tu sada mogu? Balon je uradjen i sasvim je u redu . U Petnici se izvode neki drugii radovi“, kaže Jeremić.
Jeremić objašnjava da prilikom odluke o postavljanju balona i uopšte priče o tome niko nije uzeo u obzir da na objektima u petnici niko 30 godina ništa nije radio. „ Ta zgrada je predvidjena i tada uradjena samo za potrebe letnjeg kupališta. Sada imamo balon i bazen će raditi zimi , ali u toj zgradi nema uslova ni za tuširanje , ni za presvlačenje , ni za šta u zimskom periodu. I zato moramo da izvedemo radove. Ja tu vidim problem i u stručnim kadrovima i u „Valisu“ i u Direkciji. Trideset godina to niko uzeo u obzir niti o tome razmišljao. Danas tamo počinju termoizolacijski radovi, nije to nikakva tajna niti sad treba postavljati pitanje zašto. Zato što je potrebno neke stvari konačno dovesti u red“, navodi Jeremić.
On objašnjava da je upravo odlaganje sednice Skupštine dovelo do toga da tenderi u Direkciji kasno budu raspisani , a samim tim i da radovi počnu kasnije nego što je planirano.“ Zakon nalaže tendere i ja ne mogu pre vremena nešto da uradim. Zakon kaže da postoje procedure i mi ih poštujemo. Ne znam zašto DS piše takve stvari pogotovo ako imaju odbornike u Supštini ii znaju kako su sednice odlagane. Oni sami sebi spočitavaju neke stvari govoreći o realizaciji projekata koje oni nisu uspeli da urade“, rekao je Jeremić.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.