SNS:Koalicija po ugledu na Republiku

imageGO SNS-a danas je rezanjem slavskog kolača uz prisustvo brojnih gostiju obeležio krsnu slavu Svetu Petku.Predsednik GO Slobodan Gvozdenović čestitajući slavu svima koji slave izmedju ostalog rekao da u Valjevu nakon izbora očekuje koaliciju kao na nivou Republike.

Brojni gosti iz javnog i političkog života Valjeva danas su prisustvovali rezanju slavskog kolača u prosstorijama SNS-a u valjevu . Pored čestitki koje je uputio vernicima predsednik GO SNS-a Slobodan Gvozdenović osvrnuo se i na aktuelnu političku situaciju rekavši da dobre vesti za Srbiju najpre dolaze iz Rusije gde trenutno boravi premijer Aleksandar Vučić, vesti koje potvrdjuju zainteresovanost ruskih privrednika za investiranje u Srbiji. " To su dobre i odlične vesti . Mi nastavljamo na putu ka EU dok istovremeno negujemo dobre odnose i sa istokom i sa zapadom", rekao je Gvozdenović.

image Valjeske novinare zanimala je i situacija na lokalnom nivou sobzirom da se izbori približavaju. " izbori su tu za pet meseci i očekujemo da budemo sledeći vršioci vlasti nakon tih izbora.Očekujemo jednu široku koaliciju i da budemo kompatibilni sa republičkom vlašću . SNS i SPS su nosioci vlasti i očekujemo to i ovde. Želimo da mladji i sposobniji ljudi vode ovaj grad i mi imamo ljude za najviše funkcije u gradu", rekao je Gvozdenović.
On je konstatovao i da je u ovoj godini došlo do konsolidovanja stranke na lokalu izboromm stranačkih organa i rukovodstva, ali i još jednom ponovio da SNS iz sve snage kreće ka izborima.
Na današnjoj slavi bili su prisutni predstavnici svih političkih partija u gradu medju kojima su bili i visoki funkcioneri SPS-a Djordje Milićević i Dragan Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.