Slučaj Pošte posledica minimiziranja uticaja Valjeva

imageNakon što su valjevski naprednjaci optužili SPS da nije reagovao po pitanju slučaja Pošte u Valjevu , predsednik OOSPS-a Dragan Jeremić kaže da je u pitanju očita neinformisanost SNS-a te i da partija koja je vladajuća na republičkom nivou ima svoj deo odgovornosti.

Pošta u Valjevu novom reorganizacijom praktično je postala filijala regionalnog centra koji je pripao Užicu. SNS u Valjevu tvrdi da socijalisti u Valjevu pored njihovog upozorenja da se to može dogoditi nisu reagovali na vreme. „ Te njihove izjave i tvrdnje ja bih nazvao neinformisanošću i pokušajem da se cela priča prebaci u „komšijsko dvorište“ jer koliko god da smo mi krivi toliko je i SNS , a možda još i više. Oni su ti koji imaju većinu u Vladi Srbije i tu je njihova krivica , ali postoji i naša što smo dozvolili da Valjevo bude minimizirano i da se od njega pravi palanka“, kaže Jeremić.

image Jeremić kaže i da je potpuna propast pored brojnih Valjevaca imenovanje osobe iz Požege na mesto direktora .“ Neprimereno je da se u Valjevu vodi takva kadrovska politika. Da u Valjevu nema ljudi koji bi mogli voditi Poštu.. Što se tiče SPS-a i grada niko nije znao šta se uopšte radi . Niti smo znali kako se taj odvija taj konkurs niti na kraju iz kog džepa su izvadili tu ženu . Ovde se jasno vidi da se uticaj Valjeva u Srbiji minimizira . Em što smo filijala em centar u Užicu i sad nam imenuju direktore iz užičkog kraja. Pravo je pitanje dokle više?“, kaže Jeremić.
On tvrdi da je dobio informaciju da je predjašnja direktorka svoj posao radila krajnje neodgovorna i situaciju Pošte u Valjevu značajno pogoršala „ Promet je opao, sistem urušen, rezultati nikakvi. Sad treba da krivimo direktora Pošta Srbije koji je video da u Valjevu slab promet , slabo se radi i sve prebacio Užicu. I šta ga briga, njega to ne zanima. Ali ko je postavio tu direktorku koja je Poštu dovela tu gde ju je dovela ? i sad kao vrhunac nam dovode stručnjaka iz Kosjerića. Zaista nema smisla . SNS je kriv mnogo više nego mi , ali merenje krivice ne dovodi do boljitka nego treba da se potrudimo i mi i oni da se ta priča ispravi“, smatra Jeremić.
Iako tvrdi da je odgovornost podjednaka za krivicu ipak smatra da postoji druga strana. „ Pa znamo mi ko tu mešetari , ali to nije ni SPS ni SNS. Mi treba zajedno da odemo u Beograd i u Vladu da vidimo kako da popravimo sve ovo što je do sada uradjeno , a na štetu našeg grada“, zaključio je Jeremić.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.