Napadnuti komunalni policajci

imageU Valjevu se odigrao još jedan napad na komunalne policije Rada Đurđević i Darko Đukića. Policajci su napadnuti u redovnoj kontroli ugostiteljskog objekta nakon čega su završili u urgentnom centru.

U redovnoj kontroli radnog vremena ugostiteljskih objekata u Valjevu komunalni policajci Rade Djurdjević i Darko Djukić napadnuti su od strane vlasnike objekta „Blue time“ u Daničićevoj ulici 24. Incident se dogodio oko petnaest minuta nakon ponoći pošto su komunalni policajci upozorili na ograničenje radnog vremena. Vlasnik kafića Ljubiša Živanović najpre je verbalno napao policajce nakon čega je od svog konobara zatražio da mu donese bejzbol palicu . kada je konobar odbio da to uradi Živanović je fizički nasrnuo na policajce . “ Napad se dogodio ispred objekta , on je najpre verbalno , a potom i fizički nasrnuo na policajce koji su u jednom trenutku uspei da ga savladaju i obore na zemlju. Pozvali su ekipu interventne policije koja je odmah došla i vinovnik napada je priveden. U Urgentnom centru su obojici komunalnih policajaca konstatovane povrede. Pokrenut je postupak i sada je sve to u sudskoj proceduri“, objašnjava načelnik komunalne policije Siniša Djurić.

Za Vamediu Djurić potvrdjuje da se dešava da se ugostitelji ne slažu sa odlukom o radnom vremenu te i da su komunalni policajci često izloženi vredjanju.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.