Dačić posetio Čvarkijadu

imageValjevsku Čvarkijadu posetio je i predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar energetike Aleksandar Antić. Dačić i Antić naglasili da su u Valjevo došli na poziv prijatelja.

Brojni Valjevci bili su gotovo iznenadjeni kada su u okviru manifestacije Duvan čvaraka sreli ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića i ministra energetike Aleksandra Antića. I Dačiću i Antiću gradjani su pored pozdrava upućivali pitanja vezana za standard gradjana , ali i cenu struje . Valjevskim novinarima Dačić je pojasnio da je razlog njegove posete upravo Čvarkijada. „ Došao sam na poziv prijatelja iz Valjeva jer sam i ranije čuo za ovu manifestaciju. Došao sam sa sinom jer sam i sam želeo da probam duvan čvarke. Drago mi je da Valjevo ima ovako posećenu manifestaciju . Ovakvog specijaliteta u Žitoradji nema“, reako je Dačić.

image Doručak za goste pripremljen je na štandu Poljoprivredne škole koja je kao i svake godine uzela učešće u ovoj manifestaciji.
U Valjevu je danas održan i radni sastanak Okružnog odbora SPS za Kolubarski okrug na kojem se razgovaralo o pripremama socijalista za učešće na predstojećim izborima.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.