Na Čvarkijadi takmičenje u obaranju ruke

imageU okviru manifestacije Dan čvaraka biće organizovano i takmičenje u obaranju ruke. Ivan Veselić takmičar , kaže da je u pitanju sport koji nije dovoljno popularisan u Srbiji.

 

U okviru Čvarkijade svi posetioci moći će da prisustvuju i takmičenju u obaranju ruke što je kako su saopštili organizatori tek najava kluba koji će sledeće godine biti osnovan u Valjevu. „Od 2011. godine se bavim ovim sportom , ali se takmičim u Šapcu jer u Valjevu nema kluba i sve do sada sam ja sam finansirao.Osvojio sam brojne medalje i nastupam za reprezentaciju Srbije već dve godine . Ove godine sam bio i na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj . Ovde u Valjevu biće velikih takmičara iz svih krajeva Srbije“, kaže Veselić.
Grad i Sportski savez podržali su ovo takmičenje i oko 13.30 bi takmičenje trebalo da počne . Medalje za takmičenje koje će biti održano u tri nivoa je obezbedio SS dok će proglašenje pobednika biti uz proglašenje pobednika Čvarkijade .

 

image Svi koji žele od 12 sati u nedelju mogu se prijaviti i okušati snagu u ovom pomalo neobičnom sportu.
„ U Valjevu ima nas trojica koji se aktivno bavimo ovim sportom dok ostali nisu baš aktivni, ali možda je nedostajalo upravo to da se sport populariše“, rekao je Veselić.
S.V.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.