Karadjordjeva se gradi sledeće godine

imageOdlaganje sednice Skupštine uslovilo je odlaganje rebalnsa budžeta koji se najviše odražava na predvidjeni program gradske Direkcije za urbanizam i izgradnju. Zbog odlaganja ove godine neće biti uradjen preostali deo Karadjordjeve ulice, ali će sredstva biti preusmerena na druge radove.

„ Najveći problem je sa rebalnsom zbog približavanja zime i zato smo odustali od preostalih 400 metara Karadjordjeve ulice. To će već biti novembar dok prodje tender i nije dobro da otvaramo ulicu u zimu pogotovo što tu imamo dve škole , to je i za pešake prometna deonica . Morali smo da odustanemo jer to je već zima“, objašnjava direktor Direkcije Dragan Jeremić.

Novac koji bi bio utrošen za Karadjordjevu biće prebačen na druge ulice u gradu koje su u lošem stanju. „ To je recimo od Karadjordjeve do mosta na Kolubari , Vojvode Mišića od Karadjordjeve prema Duplim trakama , Sindjelićeva deo prema Duplim trakama gde su i trotoari potpuno urušeni i Dušanova deo do Dimitrija Tucovića ulice“, kaže Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.