Prijem za košarkašice

imageGradonačelnik Valjeva Stanko Terzić priredio je danas prijem za selektorku ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marinu Maljković, košarkašice Dajanu Butuliju i Ivanu Marković i dr Boška Đukanovića.

Ovom prilikom gradonačelnik Stanko Terzić čestitao je košarkašicama na velikom uspehu-osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.“Naše košarkašice postigle su veliki uspeh, osvojile su titulu prvaka Evrope i ponos su svih nas. Uz odličnog selektora, naše košarkašice je krasio i dobar timski duh, pa uz sve to i dobri rezultati nisu izostali. Ovo je samo još jedna potvrda da su naši sportisti najbolji ambasadori Srbije u svetu. Ovom prilikom zahvaljujem se i dr Bošku Đukanoviću za velike napore koje ulaže za unapređenje košarke i sporta u Valjevu. Njegova pomoć i podrška od višestrukog je značaja ne samo za Valjevo već i šire“, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Stanko Terzić.
Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ocenila je da su košarkašice osvajanjem zlatne medalje na Evropskom prvenstvu ostvarile svoj san.Ona je ovom prilikom rekla da iza njih stoji četvorogodišnji naporan rad koji je krunisan titulom. Marina Maljković na današnjem prijemu kod gradonačelnika najavila je i dolazak košarkaškog tima koji ona trenira iz Liona iz Francuske u Valjevo. Tim prilikom će se razgovarati o saradnji između tima iz Francuske i valjevskog Metalca.

Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.