Beogradjanka najlepša

imageTatjana Bašević (20) iz Beograda biće predstavnica Srbije na ovogodišnjem svetskom izboru za mis top model u Egiptu. Njen izbor odluka je žirija koji je sinoć u organizaciji modne agencije “novo lice” u Omni centru birao najlepšu predstavnicu.

 

Tatjana Bašević do sada je učestvovala na nekoliko izbora za mis Švajcarske ,zemlje u kojoj je živela. I pobednica je nacionalnog takmičenja “Mis top model Srbije 2015”, čiji je domaćin i organizator bila valjevska modna agencija “Novo lice”.
“Rođena sam i odrasla sam u Švajcarskoj ali nikada nisam zaboravila svoje korene, zato sam odlučila i da se preselim u Beograd. Oduševljena sam što mi je prvo učešće na nekom domaćem izboru krunisano titulom i što ću predstavljati Srbiju na svetskom izboru za mis top model “, kažeTatjana.
“Miss top model of the world” se održava već dve i po decenije, a osnovna razlika između tog i klasičnog izbora za mis planete jeste u tome da devojke učesnice tog takmičenja moraju da zadovoljavaju striktne kriterijume visine, težine i telesnih proporcija. Na prošlogodišnjem takmičenju, predstavnica Srbije bila je Valjevka Katarina Munjić, koja je u konkurenciji devojaka iz 65 zemalja sa svih kontinenata bila osma.
U okviru “Miss top model”, izabrane su još dve predstavnice Srbije za internacionalna takmičenja “Miss planet” i “Miss model”, obe studentkinje psihologije iz Valjeva Gordana Đuričić i Ana Perišić, koje će putovati na izbore u Gruziju, odnosno, Kinu.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.