Završen most kod Krive vrbe

imageZavršeni su radovi na mostu kod Krive vrbe i on je od danas u punoj funkciji. Metalnu šasiju za ovaj most doniralo je preduzeće „Metalprom“. Direkccija najavljuje da će i most u Aničićima biti završen do kraja avgusta.

Nakon što je urušen u prošlogodišnjoj poplavi most kod Krive vrbe je u potpunosti obnovljen i od danas je u funkciji. „ Radi se o investiciji od 2,7 miliona dinara, a značajna doprinos ovom mostu je donacija preduzeća „Metalprom“ koje je doniralo šasiju za ovaj most. Trenutno su u toku radovi na mostu za Aničiće čiji završetak očekujemo krajem avgusta i čija je vrednost 14 miliona dinara, a grad je izdvojio 17 miliona dinara za mostove u selu Veselinovac, Paramentići na Obnici i za Novakoviće ovde na reci Gradac“, rekao je direktor gradske Direkcije Dragan Jeremić.

Najveći most koji će se graditi je most za naselje Veselinovići čija je vrednost 29 miliona dinara i koji finanasira Kancelarija za obnovu iz sredstava donatora EU dok se most u Goloj Glavi gradi donacijom Vlad Japana.

image „Izuzetno smo zadovoljni kako je uradjen most i zaista srećni što smo ovom donacijom omogućili da most ovako izgleda . Koristiće našim sugradjanima to je najvažnije“, rekla je danas obišavši novi most,Jovanka Radojičić direktor preduzeća „Metalprom“.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.