U 10 Skupština

      Нема коментара на U 10 Skupština

image Za 10 sati ovog prepodneva zakazana je prva sednica Skupštine dok je druga sednica najavljena za ponedeljak. Sve ukupno pred odbornicima je oko 70 tačaka dnevnog reda . Kadrovska ptanja ostavljena su za ponedeljak.

Rebalns budžeta i brojni planovi regulacije pa i izveštaji pojedinih javnih preduzeća tema su današnje sednice Skupštine. Nakon burnih dešavanja u pogledu kadrovskih pitanja očekivanja su da na sednici u ponedeljak bude više reči o ostavci direktora Doma zdravlja .Kako Vamedia saznaje izveštaj komisije koja se bavila radom ove ustanove za sada neće biti prezentovan na predstojećim sednicama. Kako je folder u kom bi trebao da stoji materijal za upravo ovu tačku dnevnog reda prazan teško je pretpostaviti da li se još neka pitanja nalaze u okviru pomenute tačke koja je ostavljena kao poslednja za ponedeljak.

Za sada je iz objava poznato da će demokrate napadati kreditno zaduženje za izgradnju hale sportova , a za očekivati je da se za govornicom nadje i odbornik Pobede Ljubomir Bradić koji ne mari mnogo za dnevni red. Šta će zasmetati naprednjacima takodje ostaje da se vidi jer u medjuvremenu oni nisu održali konferenciju za novinare. Neki od gradskih funkcionera izabrali su baš "zgodno" uprao ovo vreme za odlazak na letovanje pa je moguće pretpostaviti da će najvažnije tačke braniti gradonačelnik Stanko Terzić ili njegov zamenik Žarko Kovač.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.