Prvenstvo Srbije za dečake rođene 2004. a i mlađe

imageZa vikend, u subotu 25. i nedelju 26. jula Valis će biti domaćin finalnog turnira prvenstva Srbije. Na turniru će učestvovati četiri najbolje ekipe u konkurenciji dečaka rođenih 2004.godište i mlađi.

Valjevci će dočekati beogradsku Crvenu zvezdu i Partizan, kao i ekipu kragujevačkog Radničkog, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u gradskoj kući.
„Mladi Valjevci su osvajanjem trećeg mesta u konkurenciji godinu dana starijih dečaka (2003.) već ove sezone napravili veliki uspeh, a pred domaćom publikom pokušaće za vikend da postignu i bolji rezultat. U tome su im pomogli i gosti, mladi vaterpolisti iz turskog „Galatasaraja“ i Banjaluke. Tursku ekipu inače predvodi Valjevac Mijat Mijatović“, rekao je trener Valisa Nikola Ivanović.
Turnir počinje u subotu 25. jula uveče. Predviđen je svečani defile učesnika turnira i pozdravni govor predstavnika grada Valjeva u 18.45, u 19.00 biće odigrana utakmica VK Partizan Beograd- VK Radnički Kragujevac, a u 20.00 časova utakmica VK Valis Valjevo- BVK Crvena zvezda Beograd.
U nedelju se sastaju Partizan i Crvena zvezda, Valis i Radnički, Zrvena zvezda i Radnički, Valis i Partizan i za 21.00 sat je predviđeno svečano proglašenje pobednika i dodela medalja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.