Proverite stanje računa na sajtu “Vidraka”

imageJKP “Vidrak” je uveo još jednu novinu u svoje poslovanje I komunikaciju sa gradjanima. Na njihovm sajtu moguće je proveriti stanje računa , a tu su I besplatna telefonska linija za korisnike.

Od danas, korisnici usluga JKP ,,Vidrak“, na zvaničnom sajtu preduzeća (vidrakvaljevo.com) na naslovnoj strani u sekciji ,,moj račun“, mogu proveriti stanje svog računa. Pored osnovnih informacija o uplatama mogu se videti i informacije o tužbama ukoliko ih ima.
JKP ,,Vidrak“ je u cilju unapredjenja kvaliteta pružanja svojih usluga obezbedilo besplatnu telefonsku liniju za korisnike, koja je dostupna svakim radnim danom od 7 do 15 časova. Broj besplatne telefonske linije je 0800/001-014, a dostupna je za područje fiksne telefonije Telekoma. Putem besplatne telefonske linije, potrošači mogu dobiti informacije vezane za:
– stanje na računu potrošača
– cene usluga JKP ,,Vidrak“
– podnošenje reklamacija
– kao i ostale informacije iz delatnosti preduzeća.
,,Pre svega, naš osnovni cilj je zadovoljan gradjanin, i mi smo u prethodnom periodu uradili dosta toga kako bi gradjanima bili pristupačniji, kako bi i gradjani i mi imali prave informacije u pravo vreme i kako bi samim tim podigli i kvalitet usluge,“kaže Djordje Milanović direktor JKP “Vidrak”.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.