Pano sa imenima žrtava

imageDanas i sutra će na Gradskom trgu biti postavljen pano sa imenima 3283 žrtave srpske nacionalnosti koje su ubijene u ratu u Bosni. Organizatori postavljanja ovog panoa pozivaju sve gradjane da odaju poštu srpskim žrtvama Srebrenice.

Danas i sutra u vremenskom intervalu od 12 do 20 časova na Gradskom trgu biće postavljen pano veličine 3x2m sa imenima , prezimenima, godinom rodjenja i godinom pogibije 3283 srpske žrtve ubijene u Bosni od 1992-1995. godine. Organizatori postavljanja ovog panoa su : Ravnogorski pokret , Ujedinjeni ravnogordki pokret, Udruženje Kraljevina Srbija, Udruženje potomaka oslobodilačkih ratova 1912-1918. godine , Četnici Valjeva i navijači.
Pozivajući gradajane da u navedenom vremenskom periodu odaju poštu žrtvama u dopisu medijima ovih organizacija se navodi : " Rat 1992-1995 godine nisu započeli Srbi i Muslimani već su rat osmislili , vodili , završili stranci zarad svojih geopolitičkih interesa. Narod srpski i Srbi Muslimani su bili samo statisti i zajedno gubitnici ovog rata koji im je nametnut , a posle sveg razaranja , ekonomskog uništenja ostali su grobovi na obe strane , a cinizam je onih koji su sve osmislili da zanemaruju srpske žrtve dok veličaju muslimanske" .

Vamedia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.