Milica Ristić druga u Srbiji

imageProteklog vikenda na bazenima SC "Gale Muškatirović" u Beogradu, održano je prvenstvo Srbije za pionire i mlađe pionire. Plivački klub "Valis" predstavljale su Milica Ristić i Anđela Trifunović, predvođene trenerom Branislavom Kovačevićem.

Milica Ristić je u disciplini 50m slobodno stigla do osmog mesta u kategoriji do dvanaest godina isplivavši deonicu za 32,43 sekunde, u disciplini 100m slobodno je zauzela trinaesto mesto sa vremenom 1:12,46. Konačno u svojoj disciplini 100m leđno Milica je pokazala kvalitet i novim ličnim rekordom u cilj stigla kao druga, ostvarivši rezultat: 1:18,45.
Anđela Trifunović je u kategoriji do 14 godina stigla do trinaestog mesta postigavši vreme 30,77 sekundi. U disciplini 100m delfin Andjela Trifunović je novim ličnim rekordom u vremenu 1:16,50 stigla do desetog mesta.
"Zadovoljni smo postignutim, Milica je potvrdila svoj kvalitet na najvažnijem takmičenju u sezoni, i potvrdila da je na dobrom putu. Anđela Trifunović je u klubu tek šest meseci i postignuti rezultati pokazuju da se dobro adaptirala kako na novu sredinu tako i na naš sistem treninga, od nje tek očekujemo još bolje rezultate. Za nas sezona i dalje traje, neiskusnije plivače ćemo oprobati na mitinzima koji slede, dok su naši treneri veoma aktivni kako u školi plivanja koju organizuje UFK "Valis", tako i u realizaciji projekta čiji su nosioci Grad i plivački klub a podatak da ćemo u sklopu projekta obučiti besplatno 180 učenika osnovnih škloa mnogo govori", ističe predsednik plivačkog kluba Branislav Kovačević.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.