Asfaltirane Vranjska i Dinarska ulica

imageU mesnoj zajednici Popare, u okviru investicionog održavanja, asfaltirane su dve ulice Vranjska i Dinarska. Za asfaltiranje Vranjske ulice u dužini od 265 metara, Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva izdvojila je dva miliona dinara.

„Osim Vranjske ulice, uradili smo i Gračaničku ulicu, koja se nadovezuje na Vranjsku i gde živi jedan invalid. Za Dinarsku ulicu, koja je asfaltirana u dužini od 220 metara, izdvojeno je 1.400.000 dinara. Osim toga, u proteklih sedam dana asfaltirali smo i Ulicu Palih boraca na Petom puku u dužini od 245 metara i njena cena je 1.850.000 dinara. Inače, asfaltiranjem ove dve ulice na Poparama je završen ovaj posao i mi ćemo sada nastaviti asfaltiranje ulica i u drugim mesnim zajednicima“, rekao je danas prilikom obilaska radova Dragan Jeremić, direktor Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva. On je dodao i to da Direkcija u narednom periodu planira da asfaltira Ulicu Milovana Glišića u delu koji je oštećen od Zavoda za zaštitu spomenika. „Planiramo da asfaltiramo i ulice u Brđanima, na Petom puku Kličevačku ulicu.Što se tiče Brđana tu imamo da uradimo dve ulice, deo Majevičke i Moravičku. Vrlo malo je ostalo ulica koje nisu asfaltirane, a u vlasništvu su Grada“, rekao je Jeremić.
On je govorio i o tenderu za most za Veselinoviće koji je raspisan i koji se otvara 4. avgusta. Juče je otvoren tender za perterno uređenje nove zgrade Osnovne škole „Milovan Glišić“ u Brđanima. „Ulica koja prolazi pored reke Gradac će se raditi kada se završe mostovi na reci, da ne bi bila oštećena dok traju radovi na mostovima“, rekao je Jeremić, koji je ovom prilikom govorio i o huliganima koji vozilima u Knez Miloševoj ulici oštete ploče na trgovima, ali i o huliganima koji uništavaju mobilijar u parkovima, dečijim igralištima i na „Studentu“. Jeremić je istakao ovom prilikom da takvo ponašanje mora da se sankcioniše kaznenim merama.

Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.