Asfaltiran put u Beloševcu

imageSezona asfaltiranja ulica i puteva je u punom jeku, pa je Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva ovih dana završila asfaltiranje puta koji povezuje Beloševac i Petnicu u dužini od 550 metara.

„Ovde je velika uzbrdica i stalno kada naspemo ovaj put, kod većih kiša bilo je problema. Ovim asfaltiranjem to smo rešili, a očekujem da ćemo rebalansom budžeta obezbediti novac i za dodatnih 200 metara asfalta koliko je potrebno da se spoji ovaj put sa susednim. Uradili smo i sokak od 150 metara ovde u Beloševcu. Tu je gospođa koja je donirala sredstva za poplave i na taj način smo se odužili. Sve ukupno, ovo asfaltiranje u Beloševcu je investicija vredna oko tri miliona dinara. Izvođač radova je firma „Kompresor ing“, rekao je prilikom obilaska ove deonice Dragan Jeremić, direktor Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva.
Predsednik Mesne zajednice „Beloševac“ Miloje Gajić ocenio je ovom prilikom da gradska Direkcija što obeća to i uradi.“ Ovo je vrlo frekventan put kojim ljudi idu na bazen, na stočnu pijacu. Ovde u okolini ima tri privatne firme koje zapošljavaju preko 30 ljudi. Kada bi se svake godine radilo ovako, ja verujem da bi Valjevo i okolina bili izgrađeni za kratko vreme“, rekao je Gajić.

Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.